Terracina

Terracina, Italia. En flott kystby mellom Napoli og Roma. Og hjembyen til  min flotte samboer. Stedet der jeg traff drømmeprinsen min. På stranden, på venninnetur, solbrent og lekker som jeg var, dukket han opp i mitt liv, og der er han blitt. Takknemlig for venninneturen til Italia som endret mitt liv. Takknemlig for Ettore som har lært meg så mye. Takknemlig til flotte Terracina. Gleder meg til vi møtes igjen.

Mitt andre hjemland

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s