Impuls

Noenganger så gjør man bare ting på impuls. Jeg har ventet og ventet på den store shoppingdagen i Oslo som nærmer seg. Og nå er det akkurat 1 uke til. Da gleder jeg meg til å unne meg noe ekstra. Men hva skjedde i dag da jeg gikk i strålende sol inn til byen. Gikk i butikker vel vitende om at jeg bare kikker for jeg skal shoppe i Oslo neste helg. Men akk….så prøver jeg noen sko og vips så var det kjærlighet ved første prøving. Også halv pris. Så da tenkte jeg at disse tar jeg så har jeg fine sko å gå i når jeg skal til Oslo… Så dagens moral er: Har du lyst – har du lov!

For de interesserte; kjøpt på G-fashion, Haugesund. Merke: Gardenia, Copenhagen

Ankelstøvletter som passer til alt, bukse, shorts, kjoler…flott farge til både vår, sommer og høst

Så NÅ er jeg klar for shopping i Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s