Spent…

på morgendagen. Plutselig er jeg i Oslo før de fleste har stått opp på en lørdag morgen. Rart hvor fort man kan forflytte seg fra et sted til et annet. Forventningene ligger i luften….drømmer om å finne meg noe skikkelig fint å kjøpe, noe som jeg syns jeg fortjener…fordi jeg er meg. Men i bunn og grunn så er Oslo turen bare en bonus jeg får. Mitt virkelige oppdrag er å reise til Gardermoen å ta i mot svigermor fra Italia. Hun er  spent. Og stoler på at jeg venter på henne når hun har landet. Jeg er også spent. Svigermor er en fantastisk herlig person. En ekte italiensk matmor, som elsker og servere og lage mat. Og som viser stor glede og varme. Og kjæresten min som blir rørt når han sier i telefonen «ser deg i morgen». Da går det opp for han at i morgen kommer hun. De har ikke møttes på 1 år. Så jeg tror morgendagen blir fylt med mye glede og følelser. Ser frem til en glad italiensk påske. Fylt med mat og kjærlighet…

og litt shopping….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s