Oslo

Dagen i Oslo ble fantastisk. Første stopp Grand Hotel, der jeg spiste en deilig frokost, mens jeg ventet på at butikkene åpnet. Så hadde jeg lagt opp shoppingruta…den var som følger…Louis Vuitton, Zara, Eger, Steen & Strøm. Så nøyaktig på slaget kl 10.00 entret jeg Louis Vuitton. Sa jeg shopping heaven? Bare så synd jeg ikke har vunnet i lotto ennå.. Butikken er som en godtebutikk for sansene, alt er så delikat og lekkert at det er så vidt man tør og røre noe. Men det er ikke noe problem, alle spør deg om hjelp, så jeg ønsket å se på skjerf. Og dermed var det skjerf i alle baner og slengt rundt halsen min før jeg visste ordet av det. LOVE!!!! La min elsk på et mandarinfarget skjerf. Men siden jeg var på kikkerunde, sa jeg at jeg kom tilbake. Så dermed fortsatte jeg til Zara. Som er litt motpol til Louis Vuitton. Og på en lørdag STAPPFULL av folk. Men fristelser ja. Der foretok jeg mitt første kjøpt. En ermeløs gjennomsiktig sommerskjorte…selvfølgelig rosa. Gleder meg til å bruke den i sol og gladvær.

Så gikk jeg videre til Eger som er et fantastisk kjøpesenter. Du går inn, og til tider lurer man litt på om man noengang finner ut igjen. Men joda….man gjør det. Og som regel noen kroner fattigere. Mange fristelser, jeg prøvde Missoniskjerf og topper. Tok på Jimmy Choo sko og Yves Saint Laurent sko.  Men så var det disse lotto millionene da, når man virkelig trenger dem. Men det mest kjekke med Eger, var at flere butikkdamer kommenterte veska mi, Alexanger Wang, de hadde ikke sett den i den fargen jeg har, burgunder. Så jeg ble jo så kry. Utrolig kjekt å ha noe som ikke alle har. For å gjøre an lang histore kort så kom jeg ikke tomhendt ut derfra. Jeg kjøpte en Mardou & Dean jeans hos Høyer Jeans. En herlig bukse som jeg gleder meg til å bruke. Made in Italy. Mardou & Dean har nettopp vunnet pris for sitt merke. Og jeg syns det alltid er kjekt å prøve noe nytt…så dermed ble det kjøp.

 

Suste videre til Steen & Strøm…men der ble det bare kikking, så raste jeg tilbake til Louis Vuitton….Heaven. Og da var jo det skjerfet jeg hadde tenkt litt på lagt av hos en annen dame. Så da var nok meningen at jeg skulle ha noe annet. Jeg prøvde noen fantastiske sommersko, i jeans look. LOVE…..men jeg gikk tilbake til skjerfene og tok elle, melle…..hvilken farge? Rosa? Nei det har jeg fra før. Mørkeblå? Nei det er ikke helt meg. Rødt? Nei for intenst. Hvit? Nei…Beige…NEI….Sort…..NEI….valget falt på:

 

LOVE…jeg er nå den lykkelige eier av et fantastisk Louis Vuitton skjerf.

Fordi jeg fortjener det….

En kommentar om “Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s