Påske

Da var det påske i heimen. Litt gult og en søt påskekylling gjør meg glad:) Kjæresten min sa i dag at vi var voksne og ikke trengte påskegodt? Jeg har ikke hørt på maken. Så jeg har sneket meg opp på nærbutikken og kjøpt mandelegg, påskemarsipan og sjokolade så det tyter ut av påskeegget. Så vil jeg gjerne se når påsken er over hvem som har spist mest…hehe. Enkelte påsketradisjoner holder jeg på uansett alder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s