Takk

for en flott påskeferie med innslag av Italia. Kjenner jeg savner svigermor allerede, og hun reiser ikke før i morgen tidlig. Heldigvis ikke så lenge til vi sees igjen. Under 3 mnd til sommerferie. Tror jeg begynner nedtellinga allerede nå. Skal innrømme at alle blir litt øre av å ikke forstå hva som blir sagt, og kjæresten min er iallefall ør. Til tider snakket han italiensk til meg og norsk til mor si. Men latteren sitter heldigvis løst hos alle. Og jeg har til tider fått svigermor til å le så tårene trillet med min fantastiske italiensk….jaja øvelse gjør mester. Ferie er vel og bra, men nå ser jeg frem mot den gode hverdag med jobb og yoga….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s