Økologisk II

Da har jeg gjort det igjen. Shoppet økologisk på nettet. Sist var det solkrem. Nå prøver jeg ut merker fra Gimle Parfymeri i Oslo. Jeg følger deres blogg, og dermed fikk jeg informasjon om en økologisk parfyme. Og den ville jeg prøve, så jeg klikket meg ivrig inn på nettet etter å bestille…men hva får jeg se UTSOLGT!!! Alle de økologiske parfymene var utsolgt. Men det stoppet ikke en shopper som meg, så da endte jeg opp med en ren parfymeolje, en ansiktsrens og såpe til kropp og hender. Føler meg liksom litt «sunn» når jeg har kjøpt økologisk til kroppen, da tilfører jeg den noe ekte og naturlig. Merket heter «Amazing Space». Nå venter jeg spent på pakke i posten…. Oh hellige sunnhet kom til meg!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s