Utemøbler

Utemøbler har lenge vært et tema hos oss. Og i går kjøpte vi en sofa til balkongen. Uten forvarsel, uten planlegging. Men veldig fornøyde. Vi har diskutert høyt og lavt om vi skal ha sofa, stoler, bord, hjørnesofa, svart, hvitt, tre, kurv, plass til mange, plass til få, spiseplass, koseplass….listen var uendelig. Men det kokte ned til en søt sofa, med plass til oss som bor her. Den er allerede blitt flittig brukt selv om den er bare en dag gammel. Da har vi spist i den, lest bok i den, solt oss i den, slappet av og bare kost oss. Og vår kjære sofa har opplevd alt fra sol, regn, frost og snø. Ja livet på Hansastø kan bli hardt for en utesofa, men høyt elsket er den allerede.Nå kan sommeren komme…

En kommentar om “Utemøbler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s