Yoga in the morning…

Lørdags morgen er perfekt for litt yoga. I fred og ro, mens samboeren sover, lister jeg meg ut av soverommet, klar for en liten treningsøkt. Trøtt og stiv i kroppen følger jeg så godt jeg kan yogalæreren på Youtube. I dyp konsentrasjon fokuserer jeg på pust og kjenner det brenne i muskler og ledd. Det er fantastisk når kroppen presterer. Bruke tankene; positive eller negative i yogaens bevegelser. Og etterpå er man glad og lykkelig og stolt av hva man klarte i dag. For hver gang kommer man litt lengre. Og plutselig blir konsentrasjonen min brutt, kjæresten min har stått opp og kommer smilende inn. Da fikk jeg han til å ta disse bildene. Som for meg beviser stor fremgang siden jeg aldri har klart dette før. Kroppen min er fortsatt stiv som en stokk, men etter noen måneder med yoga har jeg klart å stå i bro og stå på hodet. Store steg for meg. Og jeg er klar for flere steg….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s