«Tatt av vinden»

Nå har jeg sett den.» Tatt av vinden». Den sagnomsuste storfilmen fra 1939. Krig og kjærlighet. Scarlett O`Hara og Rhett Butler. Clark Gabel og Vivien Leigh – verdens mest berømte filmpar. Jeg satt trollbundet i 4 timer og lot meg rive med. Etter to timer var det faktisk lagt inn pausemusikk. Da ble det dobesøk og ny runde med popcorn. All respekt til kjæresten min som holdt ut. Men jeg tror han ble litt fascinert. Filmen er 73 år gammel,og kunne like gjerne blitt laget i dag. Men sikkert ikke like høytidelig og respektfullt som den gang. Og tenke seg til at forfatteren brukte hele 10 år på å skrive boka. Derfor syns jeg «Tatt av vinden» fortjente en plass i bloggen min….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s