Solskinnsdag

1. mai ble en solskinnsdag. Blått hav, blå himmel. En hel dag i sofaen på balkongen med nesen i en bok. DET er fridag. Høre havet bruse. Båtene suse forbi. Nyte en kopp te ute. Være lat. Koble av. Fantastisk. Men den ble ingen glad dag for alle. I dag gikk mine tanker til familie og venner av Alexander Dale Oen. Jeg leste overskriften på VG nett flere ganger. Helt ufattelig at et så ungt hjerte kan slutte å slå. På treningsleir i USA, langt unna sine nærmeste. Livet kan være så skjørt. Det får man til å tenke. Livet er vakkert. La oss sette pris på det. Kanskje de små øyeblikk er de viktigste? Der jeg nyter min te på balkongen og er fornøyd…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s