Økologisk III

Ja da var jeg igang igjen med min økologiske forvandling. Denne gangen har jeg kjøpt økologisk make up. Siden jeg sminker meg stort sett hver dag, så syns jeg dette var en fornuftig investering. Merket er INIKA, australsk og prisbelønt. 100% økologisk, ikke testet på dyr. Inneholder alt hva huden måtte ønske. Jeg kjøpte pudder, lipgloss, øyeskygge og kajal. Kjøpt hos PUR grønn frisør i Haugesund. Så nå gleder meg jeg som en unge til å sminke meg i morgen. Syns forresten at mine hjemmelagde knekkebrød gjorde seg sammen med den sunne sminken. Sunn utvending OG innvendig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s