Ryfylke Fjordhotel

Helgatur til Sand. Et avbrekk i hverdagen. En oase av mektig natur på alle kanter. Stillhet. Et fantastisk hotell med god atmosfære. Og lite folk, utenom høysesongen. Litt uvirkelig. Men vi koste oss stort. Nydelig mat på hotellets restaurant. Dandert som på den flotteste gourmetrestaurant. Ypperlig service. Omvisning på hotellets påbygg, med topp moderne rom. Vi fikk besøke Mo Laksegard. Min kjære ble imponert over all den store laksen som er fisket her. Og en smule bitt av basillen. Han sto for det meste på kaikanten ved hotellet og fisket. Mens jeg inntok Sand sentrum. Sjarmerende lite, men absolutt verdt et besøk. Jeg kjøpte meg faktisk lavendelsåpe fra Italia av alle ting. Og hvordan italienske produkter har havnet i Sand må gudene vite… MEN man reiser ikke til Sand for å gå på shopping. Vi gikk turer i sentrum, Ryfylkemuseet og Laksetrappa (dessverre stengt for sesongen).

Det beste av alt med denne helga var stillheten og den flotte naturen. Det var nesten ingen biler og helt stille. Det er sjelden man lytter til stillheten. At man tar pause fra både internett, tv og telefon. Og bruker naturen som tv-apparat. Vi ble helt betatt og tar mer enn gjerne turen tilbake. Jeg ble også betatt av ferga som går fra Ropeid til Sand hver dag hele året. 10 minutters overgang, flere ganger daglig. Der mannskapet ligger i beredskap på båten hvis noen må på sykehus. Alltid beredt. Det er noe man ikke opplever hver dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s