17. mai

I år ble 17. mai feiret innendørs. Grunnet regn og vind og følelsen av kuldegrader. Istedet kledde vi oss opp og feiret dagen med kongefamilien. Samt hele resten av hele Norges land. Meny; omelett og laks til frokost. Fiskesuppe til lunsj. Og deilige ferske blåskjell til middag. Tente levende lys for å holde varmen. Og på kvelden sang vi karaoke og lo så tårene trillet. Ingen framtid som sanger, det er iallefall sikkert. En flott dag, men håper på sol neste år…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s