Pur Grønn frisør

Jepp…har har jeg atter gjort noe økologisk. Og denne gangen er det håret som har fått sin dose. Jeg kan trygt anbefale Pur Grønn frisør. Haugesunds første økologiske frisørsalong. Der lukter det spa. Og er luftig og herlig. Fantastisk service. Ikke bare hode og hår som får pleie, men her får  man faktisk fotbad også. Med deilige oljer. Samt hodebunnsmassasje. Og en trivelig prat. Også kan du handle økologisk, alt fra hårprodukter, til hudpleie og make up. Jeg er fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s