Min kjærlighet til geiter

En herlig pinsehelg hjemme hos mamma i trøndelag. Her har hun 30 geiter på beite. Fantastisk skjønne dyr. Som jeg er blitt helt betatt av. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg sovet ute med geitene. Og kost med de døgnet rundt. Geiter er fornøyde bare de får mat. Da er livet herlig. Danse og sprette når det er sol. Søke sammen når det er regn. Med dyr er alt så avslappet. De er fornøyde med så lite. Der har vi mye å lære… Savner geitene, men mamma har lovt å passe godt på de…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s