Turist

Da har min kjære fått sitt etterlengtede fotoapparat. Siden vårt gamle har sett bedre dager, var det på tide med et nytt før ferien. Min største frykt var at vi skulle ende opp med et stort klumpete kamera, med stor linse og tykk rem rundt halsen. Nettopp et slikt et ville min kjære ha, og da fikk han det. Jeg ga det til han i gave, som takk for snart 4 år sammen, som takk for at han alltid er så fantatisk, som takk for hans godhet. Gjett om han ble glad. Det finnes ingen større glede enn å glede andre. Hadde det vært opp til meg ville jeg ha kjøpt et lite og lekkert rosa canon kamera….jaja. Men bare for å ha sagt det, bildene blir heretter canongode, og vi kan faktisk se ansiktene når vi tar bilder på kveldstid. Før måtte vi vente i 2 minutter før et bildet ble tatt,  men nå rekker vi ikke si smiiiil engang. Gleder meg til flotte bilder og gode minner.

NB! Vil bare legge til at disse bildene er tatt med min kjære Ipad…..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s