6 timers yoga dag…

I dag har jeg hatt en fantastisk lørdag med yoga. Herlig å gjøre noe annet en lørdag, bryte ut av de vanlige mønstrene og ta seg tid til en dag med selvpleie og trening. Siden jeg ikke har noen bilder av meg å legge ut, har jeg funnet et inspirerende klipp. La meg undertreke at jeg overhodet IKKE  er på dette nivået. Men det er lov å sette seg mål…. Vakkert…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s