Laks

I lang tid har jeg som samboer til en lidenskapelig hobbyfisker hørt snakk om hans store drøm; å ta sin første laks. Stadige samtaler med sin far i Italia om fiske; ute og fiske ved hver anledning. Men laks var drømmen. Så etter mye forberedelser, innkjøp av rett utstyr, kveld etter kveld med tilrettelegging var dagen her. I dag tok han ikke bare 1 men 3 laks. Gjett om han var stolt. Jeg ble så glad på hans vegne, nesten rørt for jeg visste hvor mye det betød for han. Derfor er det med stolhet jeg legger ut disse bildene av de flotte laksene. Ekte vill-laks….kan det blir bedre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s