Venezia, Italia

I sommer besøkte vi Venezia. Det var magisk å være der. Helt uvirkelig. Som i en drøm. Fra jernbanestasjonen og rett ut til vann. Ingen biler. Kun vannveier overalt. Og «bilen» det var båten. Med nummerskilt som på biler. Fantastisk. Med vannbuss inn til Markusplassen med turister fra hele verden, forbi enorme cruiseskip som ruvet over bygningene, inntok vi Venezia. Men som i en egen verden, lot vi oss fascinere og sjarmere av fantastiske bygninger, smale romantiske gater, søte broer over hver kanal, gondoler, menneskehavet. Og plutselig rundt en bro og en sving dukket hotellet vårt opp. Opp av intet. Takket være kartet. (ALLTID ha kart i Venezia). Anbefaler gode sko, hatt, kart, vann og penger. Da er man klar for sightseeing og shopping i vakre Venezia.

På vei til hotellet
Foran «Sukkenes bro»
Markusplassen

Utsikt fra «Rialto» broen

Vi feiret 4 år som kjærester i Venezia på flott restaurant, og verdens beste kjæreste ga med flotte presanger. Veldig fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s