Pappa

Pappa med meg på armen.

Til minne om pappaen min, slik jeg husker han. Alltid elegant og flott. Alltid kry og stolt. Når han hadde en god dag. Da var han den beste pappaen i verden. Jeg syns han var den peneste mannen på jord. På en god dag…

På en vond dag, var han ikke til å kjenne igjen. Da gikk jeg med klump i magen. Listet meg rundt, var stille og snillest mulig. Da hadde kong alkohol tatt taket i han. På en vond dag…

Men nå som han er borte vil jeg huske de gode dagene. Da han var en pappa som var best i verden. Og stolt av jenta si…Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre han stolt igjen….

Til pappa: Skulle ønske du var her. Det er så mye jeg ville ha fortalt deg. Som at jeg har samboer fra Italia. Og at jeg reiser til Italia ofte. For jeg husker du var så stolt da du fortalte at du som ung gutt dro på bilferie med familien til Roma og Venezia. Det var stort i de dager å reise så langt med bil. Det gjorde nok inntrykk, du snakket om den turen hele livet ditt.

Til minne…

Fra Roma, pappa 15 år gammel på ferie med familien. Bildet til høyre, jeg på samme sted som pappa.

En kommentar om “Pappa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s