Ikea

Vel, vi skulle bare en liten tur på Ikea, ta det som en lørdagstur og kose oss. Hva er det med Ikea? Når man går inn, er det UMULIG og komme tomhendt ut. Mange skjønne fristelser rundt hvert et hjørne. Men først ble det kjøttboller kl. 11.00 på formiddagen. Så første runde, endte opp med store mengder stearinlys og servietter. Ut i bilen med varene og inn igjen til andre runde for å kjøpe det vi virkelig trengte. Et lite avlastningsbord på balkongen vår. Runde to gikk vi likesågodt uten handlevogn da vi bare skulle ha en to-tre ting. Den som sto lang i armene og rød i trynet når det nærmet seg kassa var kjæresten min, ikke fullt så blid…fullt av atter flotte ting. Så da fant jeg ut nå betaler vi og drar avgårde, så alle blir glade. Ut i bilen med runde to. MEN vi måtte jo inn igjen for å kjøpe pølser til 5 kr. stykket og shoppe litt i matvareavdelingen deres, de har de nemlig masse økologisk. Herlig. Ikea har forresten også en masse miljøvennlige varer og møbler. Så var vi på hjem tur. Etter en del diskusjoner hvor vi skulle kjøre for å komme ut på motorveien, sa jeg til slutt at sjåføren får bestemme. Derfor endte vi uplanlagt opp på Kvadrat, hehe. Men helt greitt for meg, så vi tok noen runder inne på kjøpesenteret, og tilslutt fant vi ikke ut, så min kjære måtte lese senterkart slik at vi kom oss ut. Da måtte jeg le. Kanskje enklere og lese kart i Venezia…? Uansett en herlig dag. Når sant skal sies glemte vi å kjøpe avlastningsbordet som vi virkelig trengte. Så kanskje det ikke blir så lenge til neste Ikea-tur?

Skjønne tekopper
Bare en liten tur på Ikea
Kurv til hekletingene mine
Herlig saueskinn
Lys og servietter til den store gullmedalje
Min handyman monterer lampe
Ny lampe
Elsker papirlamper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s