Hipp hurra…

Snille kjæresten min overrasket meg med å feire bursdagen min (på forskudd) mens vi var på hotellweekend. Jeg fikk Ipod Nano. HURRA! Akkurat hva jeg ønsket meg! Selvfølgelig ROSA. Det er et lite vidunder som jeg gleder meg til å bruke. Men det som varmet og overrasket meg mest var de to kortene han hadde skrevet til meg. Med fine ord som varmet innerst i sjela. Der han skrev at for han var jeg nr. 1 i alt jeg foretok meg. Der han hadde ramset opp hvorfor jeg var nr. 1 for han. Der det ene kortet spilte; Simply the best; når jeg åpnet det. Det gjorde inntrykk. TUSEN TAKK KJÆRESTEN MIN!!! Du er best i verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s