Hurra


Bursdagen er overstått for lenge siden. Men jeg ville så gjerne vise noe av de flotte gavene jeg fikk.  Spenningen er stor når det kommer pakke i posten fra mamma og tante, selv om man begynner å nærme seg 40…. Husker når jeg var liten jente, da våknet jeg til pakker ved siden av senga. Mamma hadde lagt de der mens jeg sov. Det har jeg fortsatt med og legger alltid pakkene ved siden av senga. Gjøre bursdagen til en litt annerledes dag. Der alt er lov. Selv om man er 2 år eller 60 år. Bursdagskake hører med, i år ble det «Tiramisu», italiensk dessert, til stor glede for kjæresten min. Han spiste stort sett hele kaka alene… Herlig med bursdag, 1 år til neste gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s