Spania

Torrevieja – flotte boligområdet vi bodde i…
Blomster ved leiligheten
Soloppgang
Varmt på morgenkvisten
nr. 35 – leiligheten vi bodde
Torrevieja på kveldstid
Herlig tapas
Tapas
Varm sjokolade fugde = METT
Utsikt mot Torrevieja by
Stamplassen vår
Badestranden vår

Hjemme igjen etter 3 fantastiske dager i vakre Torrevieja, Spania. 3 dager i Spania ga full avkobling, man glemmer tid og sted og bare nyter. Med 3 herlige jenter på tur er det aldri et kjedelig øyeblikk. Jeg savner dere nå!!! Alt går så fort og plutselig er det over. Minnene sitter fortsatt på kroppen, da man i solens hete glemmer å smøre seg, og dermed får avtrykk av bikinitoppens detaljer på kroppen. Ringer og snorer, ja det er dype spor. Men en sommerhet kropp vil varme utover høsten. Takk til mitt fantastiske reisefølge for den flotte leiligheten vi fikk bo i, all cavaen vi fikk smake på, alle historier vi delte, for all dramatikk med solhattspringing på motorveien, tur i den «lugubre» palmeskogen, all maten vi spiste (og det var ikke småtterier), alle gode stunder på beachbaren vår, alle shoppinggleder vi delte i våte bikinier, all latteren og all gleden. Ser frem til neste tur….

2 kommentarer om “Spania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s