Missoni mot brystkreft


Har ventet lenge på Missoni kolleksjonen som skulle komme i samarbeid med Lindex. Men på nett og butikk ble det meste solgt ut med en gang. Så dette var det som var igjen til meg når jeg rakk butikken. Er riktig så fornøyd, med en Missoni sminkeveske i ekte skinn og et flott Missoni sjal. Og samtidig har jeg støttet kampen mot brystkreft. Et bra tiltak på en regnvåt tirsdag. Da kan jeg gå høsten i møte med Missoni sjal og rosa fiskestang…man kan vel være lekker om man fisker?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s