Surprise…

I dag var det en spent kjæreste som kom hjem fra jobb med en overraskelse til meg. En rosa fiskestang. Jeg er stolt, min første fiskestang. Så fin og rosa, med blomster på. Som samboer til en lidenskapelig fisker så var det vel bare snakk om tid før jeg hadde min egen stang. Jeg dilter  jo etter når han fisker, og han blir så glad når jeg vil fiske med han. Men nå blir det andre saker. Nå har jeg rosa fiskestang. Bare vent, han blir lang i maska når jeg tar storfisken før han… Jeg er klar…

En kommentar om “Surprise…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s