Ut på tur…

Et pust i bakken. Avkobling fra hverdagen. Vips var vi på tur. Impuls. Lørdags morgen. Kjørte vi gjennom eventyrland i høstprakt. Nydelig sol, trær i sin pryd, morgendis….trolsk. Idyllen ble brutt på ferga, som var full av tyskere. Skulle de på jakt mon tro? Uansett trenger de belter på buksene sine, jeg fikk en blek hårete rumpesprekk i ansiktet når jeg satt meg inn i bilen etter fergeturen. Og etter ferga regnet det. Som bare det…..men jeg liker det også jeg. Så vi ruslet under paraplyen hånd i hånd i Stavanger sentrum på jakt etter fine ting og ta med hjem. Fristelsene var mange, og det klødde i fingrene mine. Så plutselig lyste den mot meg, ullegenseren som jeg har jaktet etter. Lammeullsmyk og varm ble den med meg hjem til Haugesund. Lunsjen inntok vi på Egon med utsikt over Vågen. Så full av ny energi tok vi en svipptur til Kvadrat kjøpesenter i Sandnes. Aldri mer på en lørdag. Så enkelt er det. Stappfullt av folk. Jeg ser ikke helt sjarmen i det når man må slåss seg gjennom folkemengden for å komme seg inn i en butikk. Og når du først kommer deg inn i butikken så kommer man seg ikke til stativene for det er folk OVERALT. Så vi returnerte til sentrum igjen. Anbefaler å spise på shoppingsenteret MagasinBLAA som ligger ikke så langt fra Oljemuseet. Der er det en kineser som har startet opp en nudel restaurant der han serverer kinamat litt utenom det vanlige. Artig type. Og nydelig mat. Turen til Stavanger ble en suksess! Og vi følte vi hadde vært borte i evigheter. En liten ferie i seg selv. Mer skal ikke til.

Valbergtårnet
Shopping
Vågen
Lunsj på Egon
Lunsj på Egon
Fancy kineser som har åpnet restaurant
Klar for fancy kinamat.
Mmmmm…
Mmmmm…
På hjemtur
Farvel Stavanger
Nydelig solnedgang
Sol og regn
På ferga
Høstnytt fra Marimekko
Nye tekopper fra Marimekko
Deilig ullgenser fra Acne, grønn og skjønn
Klar for vinter

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s