Felix Baumgartner

 

Dette imponerte meg. Felix Baumgartner. Verdensrekord i fallskjermhopping. 39 044 meter opp i stratosfæren. Tok han 3 verdensrekorder; høyderekord for enbemannet ballongferd, fallskjermhopp fra høyeste høyde og fritt fall i størst hastighet. 1342 kilometer i timen ned til jorda. Alt dette skjer mens vi vanlige jordboere sitter trygt plantet i sofaen og gomler popcorn. Jeg ble så fascinert, skulle tro det var første mannen på månen. Verden forandrer seg. Snart går det pakketurer til verdensrommet. Jeg er klar…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s