Mitt første lammelår

Før….
og etter…..
Servert med poteter, gulerøtter, rosenkål, og deilig saus
og en fornøyd samboer
mmmm….

Det er en første gang for alt. Prosjekt: Lammelår. For meg et stort steg. Å kjøpe et så stort stykke kjøtt. Såvidt det fikk plass i stekeovnen. Innsmurt i salt, pepper og rosmarin, og med hvitløk, stappet jeg det bokstavelig inn i ovnen. Og utrolig nok etter 3,5 time så det fantastisk ut. Kjekt med ting som lager seg selv. Kjæresten min var superfornøyd, og vi har nå spist lammelår i 2 dager. Så da blir det en stund til neste gang. Men da kan jeg krysse lammelår av lista mi…Jeg klarte det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s