Hekta på yoga…

Skulderstående…UTEN at rompa mi stikker ut….jisus
Bro….vekten skal være mer på hendene….

For de som ikke har skjønt det. Jeg er blitt yogafrelst. Mitt mål er å kunne beherske kroppen min. Det gjør vondt. Det er tungt. Det krever trening og tålmodighet. Og fokusering. Men sakte kommer resultatene. Og det er da jeg innser at å bruke kroppen sin er det beste man kan gjøre. Nå har jeg også sagt ja til privat timer. Hekta sa du?

En kommentar om “Hekta på yoga…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s