Kul blogger

Jeg har funnet ut at jeg ikke er som alle andre. Jeg gjør som jeg vil og går mine egne veier. Også som blogger har jeg innsett det.  Dette ble mitt bidrag der jeg skulle prøve å gjøre som andre bloggere som tar bildet av seg selv hele tiden. Endte med flotte bilder av tannbørste-koppene til meg og min kjære. Og påfølgende; dagens antrekk – hvit og rosa tannbørster kjøpt på Rema 1000 i flotte krus fra Kaprifolen Interiør…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s