Skritt-teller

Jeg fikk en rosa skjønn ipod av min kjære til bursdagen tidligere i år. Og på den er det skritt-teller. Et fenomen jeg ikke har hatt gleden av å prøvd ut før nå. Jeg ble først veldig fasinert over at skritt-telleren teller alle skrittene jeg tar. ALLE skrittene, selv om jeg løfter opp ipoden og rister den med hånda, så teller den fortsatt bare skrittene mine og ikke håndristingen. Er det ikke fantastisk? Men så begynte jeg å tenke på. Hva er poenget? Hvorfor skal man ha små apparater på seg som teller skrittene man tar? Som viser alle kaloriene du mister. Og som viser hvor mange skritt du har gått på en måned. Hvilken glede gir det meg? Ingen faktisk. Har mye større glede av alle den skjønne musikken som strømmer gjennom ipoden og inn i ørene mine. Det er et gammelt ordtak som sier: ALT MED MÅTE. Det prøver jeg å følge. Men fortsatt like fasinert skrur jeg på skritt-telleren når jeg er ute og går.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s