Kaktusen min

Nå er jeg så imponert over kaktusen min. Den står nå der i vinduskarmen. Ikke får den stell, og nesten ikke vann. En gang iblant jeg husker at, ja det kan jo være kjekt å vanne plantene. Men nå er den i full blomst. Vakker som bare det. Og enormt mange knopper. Det er garantert her mine grønne fingre kommer inn. Jeg som «glemmer» at jeg har planter. Uansett, nå er jeg så imponert at jeg har flyttet kaktusen min fra vinduskarmen til midt på kjøkkenbordet, så den får stå der å pryde seg i all sin prakt. Helt utrolig. Små gleder i hverdagen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s