Hekling

IMG_1354IMG_1353IMG_1355IMG_1352

Jeg har heklet min første duk. Julegave til min «svigermor» i Italia. Hun ønsket seg en duk til kjøkkenbordet, og dette ble resultatet. Julegaven er nå sendt, og jeg venter i spenning på om den passer. Siden jeg aldri før har hatt et så stort hekleprosjekt på gang, ville jeg legge noen bilder på bloggen som minne. Men jeg ble fornøyd med resultatet. Heklet med kjærlighet… Gleden er å gi….

En kommentar om “Hekling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s