Min kunstneriske side

IMG_1364IMG_1365IMG_1366IMG_1375IMG_1376

Nå er det på tide. Å få frem min kunstneriske side igjen. Brukte den mye før, men av en eller annen grunn er den blitt lagt bort til fordel for andre ting. Men i dag ble det innkjøp av farger, palett og lerret. Kjenner jeg gleder meg som en unge. Leke seg med farger, grise med maling. Og spent se hva som kommer på lerretet. Inspirasjon får man bare av å kikke ut vinduet. Lerretet er fortsatt blankt. Fortsettelse følger….

2 kommentarer om “Min kunstneriske side

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s