Yoga shop

IMG_1377IMG_1378

Jeg er så fornøyd med mine nye yoga t-shirts. Min yogalærer har en venn som designer yogaklær i Miami, «I LOVE YOGA», som hun ville introdusere for oss på en liten yoga-shop i dag. Jeg endte opp med disse to herlige t-skjortene. Det var alt fra yogabukser, t-skjorter, hettejakker, langermete gensre, hodebånd etc. Ikke så enkelt å få tak i inspirerende yogatøy i Norge, men disse inspirerte iallefall meg. Gleder meg allerede til å gjøre yoga. Takk for en koselig stund med te, kaker og yoga-shop.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s