O jul med din glede

Snart er det jul…igjen. Ferden går til mamma og Trøndelag. Ingenting er som jul hjemme hos henne. En ekte julestue venter oss, med verdens beste mamma, og masse mat. Ser for meg at vi ligger rett ut etter alle måltider og for trimmens skyld, et lite slag yatzy, før vi spiser litt mer. Men vi har alle behov for en avkobling. Og i skrivende stund ligger min kjære rett ut med omgangssjuke. Et klart signal fra kroppen om at nå trenger han å roe ned. Så da ble det slik. Med cola og chips satser jeg på matlysten og juleferie lysten komme tilbake.
Litt julestemning har det vært denne uka. Koselig besøk av venninner, med julegavebytting og kos. Og plutselig var det julekaker og julecupcakes ved siden av vaflene mine. Tusen takk. Nå kan skuldrene senke seg og juleferden starte. O jul med din glede….

IMG_1391 IMG_1390 IMG_1393 IMG_1392 IMG_1395 IMG_1396

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s