Min jul – 2012

IMG_1414IMG_1401IMG_1415IMG_1426IMG_1427IMG_1430

Alle drømmene om en perfekt jul hjemme hos mamma gikk ikke helt i oppfyllelse. Den som ble liggende hengende over do og spy på julaften, det var meg. Da var det min tur til å få omgangssjuken. Helt forferdelig. Snille mamma ventet med julematen til 3. juledag, men matlysten ble ikke på topp før nyttårsaften. Uansett, jul ble det, med meg liggende på sofaen i pysj, mens mamma og Ettore var så fine og pyntet og gjorde alt for at jeg skulle ha det bra. Mamma ga meg også en liten bjelle som jeg kunne ringe med hvis jeg trengte assistanse. Sukk, mamma er best. Så jeg er litt lei meg for at jeg ble syk i julen. Men det er vel en mening med det også. Så jeg starter det nye året med stor glede og over å være frisk, og setter utrolig stor pris på å ha matlyst. Et nytt år med blanke ark ligger foran oss, og jeg er klar til å ta fatt. 2013 det blir at fantastisk flott år, jeg bare føler det på meg. Ønsker alle mine lesere et godt nytt positivt år.

2 kommentarer om “Min jul – 2012

  1. Godt nytt år til deg Aase. Og ja, tenker du var i de beste hender på Skolhaugen. Nå har du hatt din dose syke på julaften, så neste jul blir nok bra 🙂 stor klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s