Gucci/Burberry

IMG_1370IMG_1371IMG_1502 IMG_1503 IMG_1504 IMG_1505

For å gjøre en lang historie kort, så ble jeg og min kjære enige om at i år skulle vi ikke bytte julegaver, men heller spare og bruke penger når vi er i Italia. Men en ting må alle ha klart. Slikt nytter ikke å si til italienere. De er nøye med julegaver, og bursdagsgaver…generelt der det er gaver i bildet. Og da er det ikke noe småtteri. Så dette fikk jeg av min skjønne prins til jul. Søte Gucci joggesko som er bestilt fra Firenze, og en nydelig Burberry ull- og kasmirkåpe. Jeg ble mildt sagt målløs. Og veldig takknemlig. Men jeg hadde en følelse, og det må sies at min kjære også fikk gaver av meg til jul. Så neste gang vi så fornuftig blir enige og å IKKE bytte julegaver…så vet jeg hvordan det ender. O jul med din glede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s