Hjerte-cupcakes

bilde_2bilde bilde_3bilde

Dette ble året for mine første cupcakes. Var så heldig å få cupcake-form til jul, så dermed var jeg i gang. Siden jeg alltid gjør ting på min måte, lagde jeg mine egne hjerte-cupcakes. Ikke helt etter oppskriften heller, men med min egen vri. Og jeg syns de ble riktig så søte. Og kjempegode. Planen var å fryse ned, men de fleste havnet i magen. Ha en hjertelig helg…

 Muffins:
125 g mykt smør
2 dl sukker
2 egg
1 dl melk
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts vaniljesukker

Muffinsrøre – Pisk smør, tilsett sukker og pisk i ca. 3 minutter. Pisk inn eggene, ett om gangen. Tilsett melk, mel, bakepulver og vaniljesukker og rør godt. Stek muffinsene midt i ovnen på 175 grader i 15-25 minutter (avhengig av styrken på ovnen) jeg brukte mellom 18 og 20 min. Følg med, muffinsene skal bli gylne, ikke brune.
Avkjøl muffinsene slik at de blir helt kalde.

Cream Cheese Frosting:
60 gr. romtemperert smør
5 dl. melis
1 ts. vaniljesukker
100 gr. philadelfiaost

Pyntes når muffinsene er avkjølt. Valgfrittom man vil ha mye eller lite frosting på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s