Min chef…

IMG_1521 IMG_1526 IMG_1527 IMG_1532 IMG_1533 IMG_1535 IMG_1538 IMG_1540 IMG_1541 IMG_1542
Jeg er heldig. Jeg bor med en mann som liker og lage mat. Når han ringer hjemme til mamma Italia for å høre hvordan han skal gjøre ting, da vet jeg at noe bra er på gang. Så i går lagde han deilige svinemedaljonger med hjemmelaget potetmos og sopp. Jeg får beskjed om å holde meg unna og han får frie tøyler på kjøkkenet. Og når måltidet er ferdig er kjøkkenet så rent at man skulle tro det var julevasken. Tusen takk for fantastisk god mat min kjære…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s