Min skjønne samboer

IMG_1509 IMG_1510
H
elt ufattelig at jeg fikk legge ut disse bildene av min kjære. Men jeg syns han er så flink. Lyder og banneord høres heldigvis ikke på bilder, men denne yogaen gikk ikke helt stille for seg. Jeg prøvde så godt jeg kunne og veilede slik at  øvelsene ble riktige, men etter en stund fikk jeg beskjed om å være stille! for det var visst tungt nok som det var. Så her erfarer han at det jeg holder på med faktisk er bra trening. Og nå har jeg også meldt oss på par-yoga. Det tror jeg blir en underlig affære. Men gleder meg. Nye erfaringer. Og garantert masse latter. Ha en latterfylt helg alle sammen!

En kommentar om “Min skjønne samboer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s