Poker

IMG_1511

Hadde aldri trodd at jeg skulle spille poker i mitt liv. Men så har det seg sånn at jeg bor med en italiener som syns det er litt kjekt, så nå har han lært meg litt. Og en ting er sikkert at jeg IKKE har pokerfjes. Får jeg utdelt en hånd med bra kort så lyser jeg opp i et stort smil, og får jeg heller dårlige kort så er ansiktet mitt deretter. Så min kjære fant ut at skulle jeg spille med noen andre enn han så får jeg smile hele tiden. Men det var litt kjekt også, vi spilte med sjokoladepenger, og kronestykker fra sparegrisen og da var det ikke så farlig å tape. (Det må sies at jeg vant iblant). Også har jeg skjønt at det er mulig å bløffe. Så øvelse gjør mester…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s