Sushi fredag

IMG_1514 IMG_1515 IMG_1516

Jeg elsker sushi. Og i dag ble det endelig sushi på meg. Min kjære var ute med sine italienske kompiser, og da er det Aase tid. Boltre meg i sofaen med akkurat det jeg vil. Da ble det sushi..mmm. Sunt og godt. Har stadig planer om å lage selv. Var så heldig å få sushi «sett» av en venninne til jul. Så det er liksom bare ingrediensene som mangler. Men det blir i løpet av året. Og da blir det iallefall blogget om. Men inntil videre fungerer sushi kjøpt på Rema bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s