Været på Hansastø

IMG_1507 IMG_1508 IMG_1512 IMG_1513
Tror jeg begynner å bli gammel. Jeg snakker om været, og ser på været hver dag. Men det er så vakkert. Hvordan det endrer seg hver dag. Helt av seg selv. Uten menneskelig kraft. Sol, regn, vind, snø. Regnbuer. Solnedganger. Snøstormer. Yr. Regn. Men setter alle pris på det? Ingen får så mye kjeft som været. Hvis det regner, da sutres og klages det. Og sola er gjerne for varm. Men været kan ikke noe for at det er slik. Uten været hadde vi ikke overlevd. Og heller ikke hatt noe å snakke om. Tenk på det neste gang været gjør sitt beste for å gi oss en fin dag…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s