Fjordline i solnedgang

IMG_1563 IMG_1564 IMG_1565 IMG_1566 IMG_1567

Dette er vår venn Fjordline. Som kommer på besøk to ganger i uka. Nå er jeg blitt vant til duren, så jeg vet den kommer lenge før den går forbi vinduet vårt. Men jeg blir alltid like imponert over hvor stor den er. Husker når jeg var lita jente, da var det stor stas og ta «danskebåten». Når man reiste på håndballcup til Danmark, da var en stor del av gleden å være på danskebåten. Da skulle man kjøpe Mariannemint på taxfree. Så hver gang Fjordline passerer så tenker jeg på hva alle på innsiden driver med. Kjøper de også Mariannemint? Spiser de på restauranten? Danser de på diskoteket? Er det en salig blanding av lastebilsjåfører og fine fruer? Uansett så frister det med en tur igjen. Og min kjære han har aldri tatt danskebåten. Så da er det på sin plass og vise han engang. Men inntil videre så bare nyter vi synet av vår venn når den passerer. Mektig og flott. Setter den nesen mot Danmark. Farvel, vi sees snart igjen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s