Søndagstur

IMG_1547 IMG_1548 IMG_1549 IMG_1550 IMG_1551 IMG_1552 IMG_1553 IMG_1554

Når det sol så har nordmenn et fenomen. Ut å gå tur. Min samboer han skjønner ikke alltid dette. Men jeg tror han er avslappet til sol siden han er vokst opp med sol hver dag. Men tilbake til oss nordmenn da. Som går tur hver søndag. Helst i kø. Er det ikke rart. At av alle dager og tider på døgnet, så skal alle ut å gå samtidig? Jeg bare spør. Men vi gjorde det vi også. Kjørte til Haraldshaugen og gikk tur ut mot havet. I sola, blant alle menneskene. Men det er en spesiell ro ved havet. Bølgene og bruset som virker så beroligende. Sauene som beiter uten å bry seg om at de har mange skuelystne. Vi satte oss på en benk og nøt synet; av den flotte naturen og havet med alle sine historier. Når min kjære legger arma rundt meg for å varme meg for vinden, da glemmer man tid og sted, og alle de andre som går tur. Da er tiden bare vår. Så joda, gå tur det er fint det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s