Baci

IMG_1570

Baci er en vidunderlig italiensk sjokolade. Baci betyr kyss og det sier vel det meste om både sjokoladen og opplevelsen. Når du åpner en Baci sjokolade ligger det en lapp inni med vakre, romantiske ord. Jeg er bare helfrelst. Og kjøper alltid med Baci når jeg er i Italia. Men vær obs, om sommeren er den vanskelig å finne, da selges det ikke så mye sjokolade pga varmen. Kan du tenke deg? Frykt ikke, taxfree på flyplassen har ALLTID. Det er bra for galne Baci damer. Disse sjokoladene på bildet var jeg så heldig å få til St. Valentin dagen av en venninne. Tusen takk. De er allerede fortært…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s