Krokavatnet

IMG_1685 IMG_1686 IMG_1684 IMG_1682 IMG_1691
Den første påsketuren vår gikk til Krokavatnet. Tidlig om morgenen var vi i farta. Vi gikk gjennom alt fra vår til vinter. Men deilig var det. Glade mennesker som hilser overalt. Ferie og sol det gjør et eller annet, det er sikkert og visst. Avkobling fra det vante det har alle godt av. Ut i naturen, puste inn skog og vatn. Sette seg ned og spise en bit sjokolade….aldri smakt så god sjokolade som da. Når man har gjort seg fortjent til en godbit. Sitte og nyte stillheten. Ikke en lyd. Det er helt utrolig. Så vendte vi nesa hjemover, igjennom vinter og vår…og hjem til sol på balkongen….nå er våren her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s